MÅNDAG MORGON

Godmorgon alla ni där ute i innan julstöket börjar. Nu är det så många som undrat varför jag inte skrivit på bloggen så jag tar mig en stund till det. Lisa, min dotter, som bröt foten, har behövt hjälp – så min skrivstund har inte funnits och så håller ska jag flytta också. Packnig, packning.
Men jag har haft trevliga kursstunder sen sist. Helg med julkortsmåleri. Avslutning med Hallundagruppen. Hoppas vi ses igen! Varit på Alfa Laval och målat vinterbilder. Det har även varit full fart i ateljén.
Har varit uppe på Torekällberget med och visat julkortsmåleri. Träffat många trevliga personer – hoppas på att några blev lockade till att börja måla med oss i vår.
Nu känner jag att julens överaktivitet närmar sig och då blir det ju lugnare på kurserna. Nästa jul kommer jag att ha ”öppet hus” hela veckan innan jul! Extra målarvecka – helt utan kostnad. Tyvärr inte ännu denna jul!
Varning! Tro inte på vad som står på min hemsida! Den är inte aktuell.
Kommer under julen att göra om den. Kurserna fortsätter tom söndag den 17.12 – Sista julkortsmåleriet för i år. Platser finns kvar!!!
Igår kväll var jag på Företagsamma Q – kvinnligt nätverk! En fantastisk rolig kväll – träffade en för mig ( som jag förstått efter 25 år ) mycket betydelsefull person. Holger var min lärare på en friskvårdsutbildning – fick mig att se livet från flera håll. Att våga och tro att jag och alla kan och har ett ansvar för framtiden.
Ha en riktigt bra dag! Gunvor