Söndag morgon

Solen skiner idag! Sitter och tittar ut på dom långa skuggorna som i den tidiga morgonen långsamt kryper utefter marken.

Idag ska jag åka ut till Hagasalongen och titta på akvarellutställningen.
Anne Remesaho ställer ju ut så det blir kul att se.

Sitter annars mest och planerar för nya tider.
Tänk vilken slutspurt det blev på det gamla året. Har inte riktigt hämtat mig ännu. Ja, nu kan jag ju i alla fall skylla på åldern! 3 år i ateljén har gått så fort. Och det har ju gått bra. Tänk vad många som målat. Så många trevliga människor jag träffat. Helt otroligt. Och det är ju tack vare alla besök verksamheten går vidare.

Nu har jag kommit på en mycket bra idé!
Jag flyttar in målarkurserna in i det inre rummet. I det yttre har jag kaffe och konstnärsmaterial (min grossist ColArt har lovat att hjälpa till) samt utställningar. Det har varit lite svårt att visa målningarna när vi sitter och målar. Alla mycket allvarliga tittandes ner i sitt måleri.Vem vågar komma in då?
Nu behöver jag starka spotlights och ev. lite hjälp med att flytta bord och hyllor. Tar tacksamt emot all hjälp – både muskler och idéer
Allt ska vara klart till påsk! Hej&Hå!

Vem vill vara med och ställa ut den 19 maj och/eller den 9 juni.