Varje akvarell är unik!

    gunvor2-kopia-2.jpg
    Akvarell – Gunvor – Egna rum

    Nu när jag ”fotar” alla akvareller …tittar jag ju också på dom. Ser det unika…personliga. Det som vi vill ska synas i måleriet. Idag är det ungefär samma uppgift men med paprikor… Hur kan Du sälja en paprika! Hur kan du få den intressant?

    Det blir en tyst dag idag…jag har tappat rösten! Vet inte vart den tog vägen. Kan jag ha pratat bort den?

    Blir alltid så glad när ni som varit borta en längre tid återvänder till ateljén och börjar måla igen….Eller bara kommer in och säger hej!
    Tror det är lite skillnad…för jag är ju inte ett studieförbund eller organisation Jag är bara jag…målar mina akvareller…håller mina kurser…vill att ni som kommer ska få del av den förtjusning som jag känner över måleriet.
    Har ingen som helst ambition att växa till större företagsformat med anställda. Det är precis såhär jag vill ha det. Hinna se varje individ och det speciella den har att ge i måleriet.

    Välkomna till en ny vecka!