Morgonkaffe i Gunvors Ateljé 8 Mars!

Godmorgon  alla flickor. kvinnor, damer och tanter idag den 8 Mars!

Fint morgonljus ute. Mitt försök med KonstFika  avslutas idag!
Jag satt uppe i natt och lade färg, egentligen kaffe, på kaffeakvarellen samtidigt som jag drack mitt nattTe medan min tankar kom och gick u
nder tiden som jag  målade. Tänkte på alla kvinnor som betyder och betytt någonting för mig på under mitt liv.

DNA – Släktforskning ger mina anmödrar ett ansikte.
Jag såg bilder av mina anmödrar från länge sedan och i nutid, min mamma, mina Döttrar, Johanna, Maria; Lisa, min syster Marja , Harrys mamma Eeva,  barnens farmor Karin och mina mostrar, Fastrar jag aldrig träffade, Kusiner både kända och okända ansikten dök upp i nattens tankar.
I livets slumpartade karusell har jag mött vänner.
En viktig pusselbit som är ett resultat av många år med utställningar och kurser är att jag fått möjligheten att träffa många fantastiska människor. Så många fina möten som jag aldrig kommer att glömma och många som jag troligtvis aldrig mer kommer att träffa igen. Men samtalen finns kvar och säkerligen skulle jag aldrig träffat dem om jag suttit still.
.
Idag är vi levande kvinnohistoria allihop!
Det får mig at tänka på att vi alla har varit och är del av någonting stort och viktigt som påverkar våra barn och barnbarn och det vi gör idag påverkar deras framtid.

Gunvor Kuha
Bildkonstnär och idag även kakbakare

Kakbakare

Mandelkakor till 8 Mars
Internationella Kvinnodagen
Gunvor Kuha – Artist


Internationelle Kvinnodagen