LÖRDAG

Det regnar äppelblom!
Lördag morgon – tyst och stilla. Gråa tjocka moln – men så plötsligt så spricker det upp och solen tittar fram. Tar med mig frukosten ut i trädgården och sätter mig under äppelträden. Det regnar äppelblom. Doftande vitrosa landar de stilla. Solen värmer – men så mulnar det till igen och allt blir kallt.

Skriver intet så mycket på bloggen just nu – och det beror på att jag arbeter med den administra delen. Sitter och avslutar våren och planerar sommar och höst. ”Måstearbeten” heter det. Men så snart den delen är färdig så fortsätter måleridelen och bloggen.

Igår var jag och Birgitta och hängde målningar på ett café som finns bortom Grödinge. Cafét öppnar idag så jag hoppas många hittar dit. Återkommer med vägbeskrivning.

Angående den 17 juni Målarglädje. Var och en tar med sig det den behöver. Tex kan man hänga upp tavlorna på en trästege. Man kan ju visa akvarellerna i passepartout och plastficka. Då blir det inte så känsligt om det skulle dugga lite.

Kreativ Semester!
Inför sommaren! Vecka 27 och 28 har jag ”öppet hus” för måleri på Galleri Hagman på söder.
Onsdag – Lördag. Öppet kl.11.00 – kl.20.00. Flextid! Måla så mycket eller lite du vill.
Kostnad 500kr dag. Lunch ingår. Material finns att hyra.