Söndag med släkten.

Snön faller! Jag tänder inte ljusen inomhus. Flingorna syns bättre så. Vita, bländande, glittrande, kalla. Hundarna skuttar glatt i snön. Kanske finns en och annan vuxen som också gör det men inte utanför mitt fönster.

Idag gör jag ingenting – nästan – dagen har gått ändå. Vilar mig efter två intensiva veckor. Tack, tack, tack, Maria, Johanna o Lisa för att ni fixade med min födelsedag. Utan er hade det inte alls fungerat.

Nu är det mörkt ute. Skulle sortera papper på kontoret men hittade ett släktträd som jag började följa. Spännande att hamna i Karelen. Långt bak i tiden. Uppror mot ryska tjejsaren. Flykt till inre av Finland. Till trygghet och framtid någon gång i början av 1500- talet.
Sortering och disk kvar. Som om ingenting har hänt…

Igår var jag på Formex mässan och insöp kommande trender. Det viktigaste var att titta på Johannas nya lampskärmar som hon ställer ut. Stolt MAMMA!
Hittade fina, galna och glada smycken som jag köpte in. ”Konstiga smycken för oss som är …

Alla födelsedagsblommor mår fortfarande bra. Men dom måste tittas till så dom har vatten. Annars slokar dom så ledsamt. Får väl ta med mig dom till ateljén. Här kan dom väl inte vara ensamma hela dagar.
Vissa av tulpanerna har börjat anta nya monsterliknande former. Dom växer fort…

Gott om platser i alla grupper …så det är bara att sätta igång med måleriet.
Ha en vit o fin vecka. Vem gör en snöängel?