Lördag – Måleri ett måste – friskvård för kropp & själ!

plopp.jpgAKVARELLMÅLERI ÄR FRISKVÅRD FÖR KROPP & SJÄL! Det finns måsten och ”måsten”.
Vi måste äta, sova, handla mat, städa, tvätta, arbeta och mycket annat! Men jag tror att det också finns måsten som måste göras för att vi ska må bra. En hund eller katt behöver inte sjunga och dansa för att må bra. Vi kan ”måste” det. Vissa av oss behöver få blanda våra färger med alla våra sinnen. Ge uttryck i flödande kulörer! Annars blir allt grått!

Andra fyller sina trädgårdar till brädden med blomsterspråk. Idag åker jag till Vagnhärad och sitter i mammas blomsterhav. Firar hennes 80-årsdag. Grattis! Grattis! Mamma har inspirerat mig – När jag envisades som treåring att sticka – lärde hon mig det. Virkning, sömnad – vi vävde mattor. Hon sydde mina kläder – och lärde mig sy så jag kunde designa mina egna kläder.

Min lediga helg blev oledig – måste förbereda material för utställning i Polen. Fantastiskt kul! Ibland bara händer det.