MÅNDAG – RÖTT ~ GULT ~ BLÅTT = GRÅTT

Oj, va fort förra veckan rusade förbi. Hade storhetsvansinne angående ”att göra” men inte så mycket hann jag med. Skönt! Nu har jag kvar att göra denna vecka. Skämt åsido. Jag är inte bara konstnär – jag är mamma också. Min Johanna, gifte sig med sin Björn i lördags. Det var en ”humanistiskt , borgerligt vigsel som Johanna o Björn själva komponerat.
Kärleksfullt, fint & underbart!

Tittade ut i stadens belysta nattmörker. Blötsligt såg jag någonting jag inte reflekterat över tidigare. Nattskuggorna, menar inte nattsuddarna, vandrar omkring åt olika håll. Ingen ordning alls. Skojigt såg det ut i alla fall.

Tänk vad mycket att göra inför en utställning! Reklam, utskick, pepparkakor, glögg, mm mm. Smått och stort lika viktigt. Förstår att det pågår hemarbeten inför Galleri Hagström v.49. Det känns trevligt att alla hjälps åt med den. Då blir det ett bra resultat.