Kontorsdag – blir fredagskul med papper o kvitton.

Jag och Agneta har en liten ”få struktur på alla papper” förening en fredagförmiddag i månaden. Tänk vad tråkighetsfaktorn minskar när man är två. Ungefär som att – + – = + Fantastiskt!!!

Anna, hoppas det blev goda nybakat bröd. I detta gråväder krävs det lite extra. Sitter och tittar ut i parken där ett par springer/tränar – upp och ner i backen. Hoppas det också är kul…ansträngt kul ser det i varje fall ut att vara.
Själv ska jag strax iväg på en snabbtur till Göteborg och hämta min yngsta dotter som varit och lyssnat på sin musik. Hoppas ovädret från i måndags inte upprepar sig.

Annars sitter jag och väntar på att bli mormor! Mitt första barnbarn kommer snart…snart! Tänk att i den stora runda magen ligger ett litet liv väntar. Stickar på en vit liten kofta – så inne i stickningen så jag råkade sticka två bakstycken av bara farten. Men känslan är stor – och väntan!!!