om jag skulle berätta vad jag sett i sommar…med mina akvarell (ögon)

Kommer ni ihåg hur det var när vi var små och gick i skolan. Första dagarna efter sommarlovet fick vi berätta om sommarens upplevelser. Kanske fick vi även måla ner våra minnen. Tänkte börja terminens första och andra vecka så …sommarens minnesbilder…En berättelse i bild och färg.

Mina barndoms somrar var fyllda med små naturäventyr. Faran fanns inte innan. Den dök väl upp som någonting oväntat som man fick ordna i situationen. Tänker på när jag och min yngre bror lyckades få ”låna”? roddbåten – flytvästar använde ingen då. Vi rodde ut på sjön och tappa årorna. Tur att åror flyter och att vi lyckades paddla med händerna. Ett minne rikare som vi inte berättade för någon.

Ni kanske undrar varför så lite bilder på bloggen… Inte så att jag snålar utan det är för att datorerna krånglar. Trist trist. Den nya är på reparation och den gamla gillar inte att jobba med bilder. Till råga på allt så får jag in hundratals kommentarer (spam) varje dag på bloggen … Så jag försöker unvika att vara ute. Men snart är det fixat igen.