Godmorgon alla akvarellmålare och google fantaster!

Godkväll! …får jag skriva nu. Dagen har försvunnit…natten väntar.
Jag har lämnat in målningarna till Södertälje Kretsen. Borde kanske ha tagit med mig inramade bilder…men kände det angeläget att visa det jag jobbar på idag! Två stora akryler…och resten akvareller. Bla tre stora rostiga. Jag och Cecilia hade en genomgång av bilderna. Tack för supporten!

Konstigt att ni inte kommer in på penseln! Kommer ni in på ”akvarellblogg”? Det är samma typ av länkning…eller rättare sagt exakt samma lösning. Svårt att göra någonting när det är så olika, konstiga problem…så jag sitter här som ett frågetecken. Inte ens ”G” har svaret. När man skriver till ”G” (google) (gud och google har väldigt närabesläktad funkion…dvs har svar på allt, nästan) så får man alltid någon typ av svar…men inte denna gång.

Hej och godmorgon alla akvarellmålare! Pratade med Birgitta igår och jag har hört av andra oxå att det inte går att skriva kommentarer… Men varför förstår inte jag. Om du har lust så skriv en liten hälsning här så får jag se om den kommer fram. Konstigt är det! Hälsning Gunvor