OM

Resumé Gunvor Kuha

Jubileumsår 2017!

Mitt företag firar 20 år och jag firar 60 år!
Åren går snabb och det passar bra med en resumé när jag nu har fyllt sextio år
och har drivit mitt företag i tjugo år.

Fantastiskt spännande år av lustfyllt men mycket hårt arbete.

Avslutade min friskvårdsutbildning 1980 och har sedan dess hunnit arbeta med många intressanta projekt inom friskvårdområdet.
Jag har varit anställd som Friskvårdskonsulent, inriktning anställda på SLL, Sydvästra omsorgsområdet.
Samarbetsprojekt med studieförbund och gymnastikföreningar.
Aktiviteter och föreläsningar inom området.  Friskvård, avslappning – stress – hälsoprofiler.

Efter utbildning inom företagande och entreprenörskap startade jag -97,  Palm´s , Ateljé och Butik i Nykvarn, strax utanför Södertälje. Efter att ha gått färdigt Basår, konst & måleri, sålde jag år 2000 verksamheten i Nykvarn och flyttade Palm´s till Södertälje, Nedre Torekällgatan och fortsatte verksamheten med eget måleri och försäljningar av konstnärsmaterial. Flera intressanta projekt och engagemang, bl.a.
Uppstart och delägare HB Jovis Ateljé och Konstkurser under 2001-2003. Samarbete med Alla Sinnen Södertälje 2002-2003 samt samarbete med kvinnliga företagare i Södertälje.

Öfre Ateljén
Började arbeta fram med min modell av Kreativ Friskvård och började samarbeten med studieförbund och företag.
När jag 2003 fick erbjudande om en alldeles underbar lokal/ateljé på Övre Torekällgatan och kunde jag inte motstå erbjudandet.  Öfre Ateljén blev min ateljé och galleri fram till 2012 då jag mellanlandade i Märsta på Studio Stenmuren.
Från Märsta flyttade vi till Kvarnen – Stora Tolvsbo hösten 2013.

I mitt arbete med Kreativ Friskvård fick jag flera uppdrag, 2002, bl.a Scania Södertälje, Hälsoskola.
Arbetet fortsatte fram till min flytt från Södertälje 2013 Flera uppdrag inom arbetsmarknadsåtgärder / långtidsarbetslösa / invandrargrupper / långtidsjukskrivna och samarbetsprojekt med olika studieförbund.
Uppdrag med arbetsgrupper som behövde stressförebyggande träning.
Många intressanta projekt, större och mindre har pågått under åren.

Under 2012 – 2014 arbetade även som bildlärare på Nyckelskolan Södertälje.
Hösten 2013 flyttade vi till Stora Tolvsbo och sedan dess har jag min Ateljé Kvarnen Stora Tolvsbo.

Öfre Ateljén – Galleri